Historien

Det startet med to gründergutter med kjærlighet for dette spennende nattelivet som startet da andre gikk til sengs og en ny verden kom til overflaten. I begynnelsen kom forslaget om nettsiden som en unnskyldning for å stikke ut hyppigere og drikke desto mer av verdens flytende godsaker. En idé som kunne finansiere alle drinkene og halvliterne, kunne det være mulig? Vi så for oss en side fyllt med intervjuer av champagnekonger, innsikt inn i de skjulte og drøye nattklubbene, tester av drinker, sjekketriks og dristige gallerier.

I etterkant har målene blitt senket noe, beina er nede på jorda og ønsket er først og fremst å gi deg og andre en hjelpende hånd i jakten på den perfekte kveld. Det behøver selvsagt ikke være den perfekte kveld, men i det minste en guide til hvor du burde dra for å finne de skjulte bluesbarene, den billigste pilsen eller steder med desidert høyest champagnefaktor.

På sikt sitter vi også med ønske om å gyve løs på internasjonale skatter som Paris, London og New York. Litt fordi dette er helt enestående verdensmetropoler alle burde få gleden av å oppleve, men også fordi vi tror det vil være godt med et norsk syn på nattelivet. Like barn leker best, er det ikke slik?

En drøm er også å kunne lukte på Norges mindre byer, byer som gjerne kan tilby noe ekstraordinært til tross for deres beliggenhet i utkanten.